50 let odličnih rešitev
info@hidra.si   |  02 471-61-55  | 
Delovni čas pon-pet: 7:00-16:00, sob: 08:00-12:00

Pametni hidravlični priključki

Podjetje Manuli je priznana blagovna znamka, predvsem zaradi njihovega širokega izbora priključkov. Z več kot 6000 posameznimi referencami ponujajo opremo, ki ustreza večini splošnih mednarodnim standardov.
Jedro linije Maunli je oprema izdelkov M2000, ki obsega številne družine, zasnovane za različne aplikacije in metodologije montaže. Dvodelnost narave pomeni, da vsako sestavljeno okovje zahteva zaključno okovje in ustrezen dovodnik. Inteligentna izbira izdelkov zato omogoča manjše zaloge, saj so napeljave običajno primerne za individualne in unikatne primere. Vsak izdelek je mogoče dodatno prilagoditi zahtevam strankam.

manuli-priklucki-za-hidravliko

Paleto izdelkov MF2000 sestavljajo naslednje družne:

  • Multifit (MF), enostavna, stroškovno učinkovita in univerzalna rešitev za žično spiralo in cevi iz žične pletenice.
  • Interlock Plus (IP), največja zanesljivost za visokotlačne žične spiralne cevi pri težkih aplikacijah
  • Interlock Super (IS), visokotehnološka vpenjalna armatura za zelo velike spiralne cevi iz vrtine
  • Spiralfit (SF), rešitev brez žic za žične spirale in cevi za velike izvrtine
  • Xtralock (XL), posebej zasnovan za hidravlične daljnovodne sisteme z visokim tlakom
  • Blastlock (BL), ultra visokotlačni vložek za uporabo pri peskanju
  • Minifit (MN), izjemno kompaktni priključki za majhne izvrtine, žične cevi za pletenice

Okovje Manuli MF2000 je izdelano z okolju prijazno obdelavo z visoko korozijsko odpornostjo. Večino izdelkov je ustvarjena brez varjenja, kar še dodatno pripomore k varčevanju z energijskimi viri. Njihova alternativna obdelava obloge vključuje cink in nikelj kot tudi zaščitni premaz Supa-Black, ki podaljša življenjsko dobo za 300%, kar zagotavlja najmanj 2000 ur uporabe.

Pametni priključki Manuli

smart-manuli
rotofit

ROTOFIT
Rotofit je dobro poznana Maunli hidravlična rešitev namenjena odpravljanju zvijanja cevi v ekstremnih zunanjih razmerah. Zvijanje cevi lahko povzroči prezgodnjo odpoved sklopa cevi. Rotofit odpravlja potrebo po adapterjih in tako zmanjša število možnih puščanj.

Vsi hidravlični in ostali priključki Manuli poosebljajo inovativne rešitve v težavnih aplikacijah. Njihova pestra ponudba izdelkov se je rodila zaradi zahtev industrije.

easyfit

EASYFIT
Easyfit je rešitev za pritrditev brez navojev, kar omogoča hitro in enostavno namestitev sklopov. Easyft oprema potrebuje preprost aksialni pritisk, da ustvari tesnjenje ter posledično visoko zmogljivo tesnilo. Po priklopu se Easyfit poravna s čimer izboljša življenjsko dobo cevi, tako da odstrani morebitne nezaželene zasuke v cevi. Enostavni postopek priklopa in odklopa zmanjšuje čas vzdrževanja in truda, medtem ko profil vgradnje tanke linije olajša namestitev v različne prostore.

fastfit

FASTFIT
Fastfit je sestavljen iz moškega »vtiča«, ki se ga priključi neposredno na cev in ženskega »vložka«, ki se poveže neposredno na vrata. Ta koncept povezave z enim vtičem omogoča enostavno in varno povezavo brez potrebe po orodjih, zato je idealen za uporabo v omejenih prostorih in v zapletenih konfiguracijah.