50 let odličnih rešitev
info@hidra.si   |  02 471-61-55  | 
Delovni čas pon-pet: 7:00-16:00, sob: 08:00-12:00

Hitre spojke za hidravliko v kmetijstvu

traktor

Kmetijstvo je ena izmed vodilnih panog, ki potrebuje kvalitetne in napredne hitre spojke za hidravliko. Zaradi predhodno omenjenega razloga se je podjetje Faster specializiralo za izdelavo naprednih tehnologij posebej zasnovanih za agrikulturni sektor. Podjetje Faster je razvilo celotni nabor izdelkov, ki zajema vse,  od hidravličnih spojk, priključkov na zadnji hidravlični liniji traktorja pa vse do  nakladalcev.
Da bi zadovoljili prazlične potrebe proizvajalcev so v podjetju razvili različne vrste spojk in večfaznikov s prilagojenimi rešitvami (ulitki in bloki). Posebej so oblikovali tudi izdelke za sezono obiranja pridelkov.

traktor1
traktor2

Hidravlične spojke za zadnji del traktorja

Linije spojk, ki se povezujejo na zadnji del traktorja delujejo predvsem na napajanje. Nekateri priključki potrebujejo napetosti, ki presega moč standardnega napajanja.

Enojne spojke

Podjetje Faster ponuja veliko spojke posebej oblikovanih za kmetijstvo. Vse enojne hitre spojke za kmetijstvo so enake velikosti 1/2" in so zamenljive po standardu ISO 7241 del 1.

 Standardne lastnosti za kmetijstvo so:

  • Material iz ogljikovega jekla
  • Površina iz kroma
  • Poppetni ventil
  • Maksimalni obratovalni tlak 25 MPa.
spojka

Odlitki za zadnje dele traktorja

Odlitki so idealna rešitev za traktorje s tehnološko dovršeno konfiguracijo, zasnovano za zagotavljanje boljših zmogljivosti z namenom, da bi se izognili morebitnemu puščanju. Zasnovani so tako, da jih je potrebno neposredno priviti na regulacijske ventile po navodilih proizvajalca. Konfiguracija ulitkov omogoča namestitev več serijskih spojk (»push« in »pull«) za visokotlačno verzijo. Izboljšane verzije najdete v vseh tehnologijah uporabljenih v podjetju Faster.

odlitki

Brezmejna moč

Celotni set priključkov za sklopke so v skladu s pravili razreda 1-3 ISO 17567 standardizacije. Tehnologija brezmejne moči omogoča traktorju, da prejme povratne informacije pritiska  prek signalne linije za nalaganje. Na ta način se lahko avtomatsko prilagodi pretok olja in s tem optimizira delovanje.

set-za-traktor

Multifaster

Multifaster omogoča hkratno povezavo več linij tudi pod pritiskom. Vsak izdelek vsebuje različno število elementov kot so številka linij, velikost spojke, stopnja in električni povezovalci. Število linij je odvisno od funkcij, ki so izvedene s strani priključka. Sprednja vodila za traktor so tipična za aplikacijo multifasterjev ali tako imenovanih večfaznikov. Ti so nujno potrebni za izenačevanje tlaka pri priključkih.

vecfazni-povezovalci