50 let odličnih rešitev
info@hidra.si   |  02 471-61-55  | 
Delovni čas pon-pet: 7:00-16:00, sob: 08:00-12:00

KOVINSKE GIBKE CEVI

Kjerkoli je visok pritisk kombiniran s kemično agresivnostjo, visoko temperaturo, občasnim gibanjem, statičnim ali dinamičnim zvijanjem, vibracijami, problemi prepustnosti (redki plini), itd.

kovins1
kovins2
kovins3

Za več informacij prosimo pojdite na obrazec KONTAKT in nam sporočite svoje želje, ali pa nas pokličite na tel. 02/4716155

Kovinske gibke cevi so izdelane iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in specialnih zlitin (medenina, tombak). Različne paralelne valovite oblike dajejo cevem njihove tipične lastnosti (vzdržljivost pritiska, radij ukrivljanja, fleksibilnost).

Namenjene so uporabi v pogojih s strogimi zahtevami, da bi zagotovile fleksibilno in absolutno tesne povezave med točkami pretoka: v kemični industriji in preciznih vakuumskih tehnologijah, pa tudi kot elementi za dušitev vibracij in hrupa med vibrirajočimi in hrupnimi sistemi. Njihova nadaljnja uporaba vključuje kompenzacijo termičnih ekspanzij v ceveh, povezave med stroji in gibajočo se opremo itd.

Cevi so dobavljive od premera DN 6 do DN 300 mm in odvisno od premera in števila opletov se razpon njihove uporaba giblje do 400 bar. Kovinske gibke cevi iz nerjavečega jekla so predvidene za temperaturni razpon od -270°C do +600°C.